Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in omgeving Sneek bent u bij schoonmaakbedrijf ’t Blomke aan het juiste adres. Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Grou. Dit is een dorp vlakbij Sneek in het hart van Friesland. U kunt bij ons terecht voor al uw schoonmaakopdrachten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor al uw schoonmaakwerk!

Bij schoonmaakbedrijf ’t Blomke kunt u onder andere terecht voor:

Schoonmaakbedrijf ’t Blomke biedt professionele schoonmaak tegen een betaalbare prijs.

Schoonmaakbedrijf Sneek

We hebben in Sneek als schoonmaakbedrijf een zeer goede reputatie. We hebben ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaak en hebben niet voor niets een hele grote tevreden klantenkring. Zoek daarom niet verder en neem contact met ons op. Bekijk onze meest recente klussen op onze Facebookpagina. Doordat wij een familiebedrijf zijn hebben we korte lijntjes met onze klanten in Sneek. Al onze schoonmaakmedewerkers worden opgeleid en leveren hierdoor de beste service.

Full-service schoonmaakbedrijf

Wij leveren schoonmaak diensten voor allerlei gebouwen en terreinen. Voor particulieren, onderwijsinstellingen, recreatie en bedrijven werken wij dagelijks. U kunt ons inschakelen voor kleine en grote schoonmaak klussen, voor iedere schoonmaak uitdaging kunt u bij ons terecht. We zijn een full-service schoonmaakbedrijf en ontzorgen u in al uw schoonmaakwerk.

De schoonmaak diensten die wij verlenen worden uitgevoerd door een team van getrainde professionals, gediplomeerde glazenwassers en schoonmakers. Zowel voor bedrijven als particulieren heeft schoonmaakbedrijf ’t Blomke een passende service. Bij schoonmaakbedrijf t’ Blomke vinden we uw mening erg. Wat de ene persoon perfect vindt, kan de ander matig vinden. Klantbeleving hebben we dan ook hoog in het vaandel. We zorgen er altijd voor dat onze klant volledig tevreden is.

Bekijk een aantal van onze referenties door hier te klikken. In Sneek en omgeving hebben we ook vele referenties en tevreden klanten, voor meer informatie neem contact met ons op!