Glazenwassen

Schone en nette ramen horen bij de uitstraling van uw bedrijf. Wanneer de ramen vies zijn geeft dit een rommelige uitstraling. Schoonmaakbedrijf ’t Blomke biedt professionele glazenwassing tegen een betaalbare prijs! Sinds januari 2018 zijn wij, van schoonmaakbedrijf ‘t Blomke, bewuster met het milieu bezig. Hierdoor zullen wij steeds vaker gaan wassen met ons telescopische osmose-systeem.

Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Dit pure water is ook in staat om goed door te dringen in het oppervlak. Op deze manier wordt het reinigen van bepaalde objecten een stuk fijner, aangezien het een prachtig resultaat geeft. Soms is het resultaat pas optimaal na een aantal reinigingsbeurten, omdat het even duurt voordat álle vuil verwijderd is. Mocht het raam niet mooi opdrogen dan komen we het gewoon over doen.

Door met dit water te wassen besparen wij op schoonmaakmiddelen en daardoor zijn wij duurzamer bezig.
Bij glazenwassen denken wij bij Schoonmaakbedrijf ’t Blomke niet alleen aan de ramen maar ook aan de kozijnen en de vensterbanken. Voor zowel particulier als zakelijk ramenwassen hebben wij altijd een passende offerte.