Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

ballenbad reinigen

Ballenbad reinigen

Wanneer u over een ballenbak of ballenbad in uw speelparadijs beschikt is het belangrijk dat de hygiëne van de speelballen van hoog niveau is. Wanneer er veel kinderen in spelen is het logisch dat hier vuil in terechtkomt en er wellicht ongelukjes gebeuren. Juist daarom is het belangrijk dat de speelballen regelmatig schoongemaakt worden.

Schoonmaakbedrijf 't Blomke biedt professionele reiniging door middel van een uniek reinigingssysteem. Dit systeem reinigt en desinfecteert de ballen in één behandeling. Ook verwijderen wij de kapotte ballen. Daarna reinigen wij de ballenbak. Na de reiniging ontvangt u van ons een reinigingscertificaat.

Wij kunnen ook nieuwe ballen leveren, indien een tekort aan ballen, of uw ballenbad vakkundig repareren. Als u de schoonmaak van uw ballenbad of ballenbak uit handen geeft, zorgen wij ervoor dat de kinderen in een hygiënisch ballenbad onbezorgd kunnen spelen. Of dit nu om een eenmalige reiniging gaat of een periodieke samenwerking!

Heeft u een spoedgeval met een ongelukje in de ballenbak? Wees gerust! Het team van Schoonheidsbedrijf 't Blomke staat voor u klaar om u uw ballenbak te reinigen.

Wij reinigen uw ballenbak vanaf € 66,00 exclusief BTW per maand op basis van 4 reinigingen per jaar.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een prijs op maat!

Wat schuilt er tussen uw ballen?

Schoonmaakbedrijf 't Blomke

Oedsmawei 24J
9001 ZJ Grou

T: 0566 624 965

E: info@schoonmaakbedrijfblomke.nl